Garderobe

Vår garderobeløsning er en pakke med både skyvedører og innredning. Fordeler med en slik garderobe er er at du har ekstra plass til oppbevaring. Du utnytter hele rommets høyde og bredde og unngår «døsoner» og med ikke skreddersydde skap får man ikke utnyttet potensialet i rommet.

Helhetlig bedre utrykk

Du får også ett helhetlig bedre visuelt uttrykk og større romfølelse. Med skreddersydde skyvedører kan man forsterke rommets utforming og tilføre visuell ro i rommet. Mer gulvplass og du kan innrede rommet på en smartere måte.

Hvorfor garderobe?

De fleste av oss er med på at skyvedørsgarderobe og skapplass kan være like viktig
som sofa eller seng. Det finnes utrolig mange kreative og spennende løsninger for ditt hjem, og skapnett.no har flere års erfaring på akkurat dette.

Bred kompetanse

Skapnett har utviklet bred kompetanse på skyvedørsgarderober. Hos oss kan du velge alt fra enklere kurvsystemer til store walk in closets. Våre Skyvedørsgarderobe kan tilpasses så og si enhver boligkrok.

Kvalitet

F.eks. Når du skal kjøpe din første bolig, så vil løsninger som Skapnett tilbyr absolutt være aktuelle for å få den skyvedørsgarderobe du trenger. Mange har sett seg lei av standardskap av lav kvalitet. Og mange har ett ønske om gode løsninger og lettvint tilgang til sine skap.

Hva får jeg?

Skyvedørsgarderobe kan gi karakter og dybde til ditt rom og din bolig. Alle drømmer vel om fancy garderobeskap og walk in closets som man ser hos diverse Hollywoodfruer og andre kjendiser. En av de tingene det ofte koker ned til er plass, eller mangelen på det. Å skaffe seg skyvedørsgarderobe krever noe planlegging, en del av dette er å vite hvor mye plass du har til rådighet, her må en måle opp plassen man har.

Funfact!

Fun fact, vet du hvordan du skal uttale garderobe? Garderˈobe
Hentet fra: Store norske leksikon

Nå som du kanskje har gjort deg noen tanker, kan det være lurt å ta steget videre å sette deg inn i hva slags skyvedørsgarderobe du ønsker deg.