Garderobedører

Vi har både skyvedører, skrådører, romdeler, hengslede dører, foldedører og Natura MDF 

Våre garderobedører er av høy kvalitet med moderne design, og passer perfekt både som romdeler, møbeldører og som skapfronter, og med et stort utvalg av fyllinger og sprosser. Alle dørene leveres med avsporingssikring, doble hjul oppe, sikkerhetsfolie på speil og glass, og opptil 20 års garanti.

skyvedører garderobedører

Populære skyvedører

Våre dører er av høy kvalitet med moderne design, og passer perfekt både som romdeler, møbeldører og som skapfronter, og med et stort utvalg av fyllinger og sprosser. Alle dørene leveres med avsporingssikring, doble hjul oppe, sikkerhetsfolie på speil og glass, og opptil 20 års garanti.

skrådører garderobedører

Skrådører

Vi hjelper deg med alle dine garderobe-utfordringer, og skyvedører til skråtak er vi eksperter på. Det er ikke alltid like lett å innrede rom med skråtak, men vi i Skapnett har etter mange år i bransjen blitt eksperter på dette.

romdeler garderobedører

Romdeler – Moderne skillevegger!

Skillevegger/romdeler er det nyeste tilskudd i vårt sortimentet.
Samme som skyvedørene, leveres disse skreddersydde etter dine mål. Forskjellen er at skilleveggen gjerne leveres med fastmonterte felt i kombinasjon med dører som kan åpnes. Skilleveggene
leveres i en sort aluminiumsramme med klart eller matt laminert glass.

hengslede dører garderobedører

Velg hengslede dører

Hengslede dører passer til mange formål og kan lages i de fleste høyder. Hengslede dører lages med profilen Pacific, og kan festes både i høyre og venstre side, etter hva du trenger. Kan lages med alle typer dørfyllinger og sprosser. Maks bredde på hengslede dører er 80 cm.

blank

Foldedører

Om du har et smalt område å lage skapet ditt på, er foldedører en veldig god løsning. Det gir maksimal tilgang inn i skapet samtidig som innredningsplassen utnyttes best mulig. Foldedører lages i profilen Pacific og kan lages med alle typer dørfyllinger og sprosser.

natura garderobedører

Natura MDF

BoMann® Natura dører leveres i malt MDF. MDF er en trefiberplate tilvirket av 100 prosent bartre og lakkert med flere strøk miljømaling, noe som gjør den svært solid og miljøvennlig.

Fototapet garderobedører

TIPS!

Du kan kjøpe dører med hvit front. Deretter bestille fototapet i riktig størrelse, og sette det på.

Få gratis hjemmebesøk

Vi tilbyr gratis og uforpliktende hjemmebesøk til alle som bor rundt våre butikker, Viken, Oslo, Akershus, Østfold og Vestfold.
Vi leverer og monterer også til disse områdene.

De var raske til å komme på befaring, kort leveringstid og hadde en kjempebra pris sammenliknet med andre leverandører vi også hadde på befaring. Kjempegod service og løsningsorienterte. Han som satte opp skapet var også veldig dyktig. Forsiktig da han bar inn, tok av seg på beina og støvsuget etter at han var ferdig.
Kan så absolutt anbefale skapnett!

Lise Eikemo

Vi er veldig fornøyde med alt fra befaring, bestilling, levering og montering. Vi kommer til å benytte oss av dere igjen dersom det trengs. Anbefales på det sterkeste. (Basert på erfaring med 3 skap, standarddører hvit farge, soft close).

Dejan Vukobratovic

Utrolig fornøyd med skapene fra skapnett. Handler gjerne der igjen☺️ God service og rask levering . Anbefales

Monica Då

Imponerende oppfølging og kort leveringstid.
Meget fornøyd med både produkt og montering. Elegant betalingsopplegg.
Vi velger gjerne SkapNett igjen! 👍

Svein Mundal