Garderobeskap – design din drøm

De fleste av oss er med på at garderobeskap og skapplass er like viktig
som sofa eller seng, når man leier eller eier bolig. Men visste du at det finnes utrolig mange kreative og spennende løsninger for ditt hjem?

Skapnett har utviklet bred kompetanse på garderobeløsninger. Hos oss kan du velge alt fra enklere kurvsystemer til store walk in closets. Våre skyvedører kan tilpasses så og si enhver boligkrok.

På våre hjemmesider har du nå muligheten til å designe og være kreativ rundt valg av garderobeskap. Jeg har selv testet tegneprogrammet, og det er lekende lett å drømme seg vekk i de kreative og innovative løsningene Skapnett tilbyr.

F.eks. Når du skal kjøpe din første bolig, så vil løsninger som Skapnett tilbyr absolutt være aktuelle for å få den skapplassen du trenger. Mange har sett seg lei av standardskap av lav kvalitet. Og mange har ett ønske om gode løsninger og lettvint tilgang til sine skap.

Mange tenker ikke på annet en å skaffe nok penger til bolig, og glemmer de løsningene en skal leve med i det daglige. Stort sett har ikke garderobeskap og skyvedørsløsninger vært like lett å skaffe som møbler. Men med Skapnetts enkle løsninger og gratis hjemmebesøk så er det ikke mye om å gjøre.

Garderobeskap kan gi karakter og dybde til ditt rom og din bolig. Alle drømmer vel om fancy garderobeskap og walk in closets som man ser hos diverse Hollywoodfruer og andre kjendiser. En av de tingene det ofte koker ned til er plass, eller mangelen på det. Å skaffe seg garderobeskap krever noe planlegging, en del av dette er å vite hvor mye plass du har til rådighet, her må en måle opp plassen man har.

Nå som du kanskje har gjort deg noen tanker, kan det være lurt å ta steget videre å sette deg inn i hva slags garderobeskap du ønsker deg.

Dette er de forskjellige alternativene

Det vanligste alternativet er to-dørs garderobeskap, de har vanligvis et ganske enkelt og minimalistisk design, bestående av en hengende skinne, en hylle over, og kanskje en skuff på bunnen for sko og andre små gjenstander.

Det andre alternativet er tre-dør og fire-dørs garderober, som ofte vil ha de samme funksjonene som en to-dørs garderobe, men her har man gjerne hyller på sidene og plass til to hengende skinner. Et utmerket alternativ for par eller personer med store mengder klær.

Siste alternativ er skyvedørsgarderober, dette er det smarte valget for folk uten mye ekstra plass til dører. Interiøret i en skyvedørsgarderobe vil avhenge av størrelse og design, men de vil sannsynligvis ha en romslig hengende skinne, ofte delt opp i mer enn en seksjon, hylleplass og skuffer langs bunnen.

Så skal må man vurdere plass og budsjett, kontakt Skapnett i dag for å få gratis hjemmebesøk og skap din drømmegarderobe med god hjelp fra folk i bransjen.

1. Legg inn målene du har for din bolig.

3. Velg antall ønskede dører.

5. Velg antall ønskede dører.

6. Er du ikke fornøyd kan du gjenta prosessen med annet alternativ på samme måte.

7. Her tilbys de løsningene jeg ønsker ut til fingerspissene og valgene tas helt på egenhånd. Med fargevalg, materiale, skuffeseksjoner, speil, og plass til å henge skjortene mine.

2. Velg profil for dørene. Du har to valg “Deco” og “Pacific”

4. Velg profilfarge på dørene.

6. Velg profilfarge på dørene.

6. Velg farger og utseende på hver enkelt dør eller samtlige dører samtidig. Her kan du også legge inn speil eller få et vintage design.

Etter å ha gått gjennom tegneprogrammet sitter jeg igjen med en aha opplevelse, det finnes forhandlere som gjør jobben enkel på en innovativ og spennende måte.