Hvordan startet prosessen med å komme i gang med skyvedørsgarderobe?

Tidligere eiere brukte en garderobeløsning som gjorde boden mindre enn det den var. For oss var det viktig at boden ikke var et avgrenset område, men heller en forlengelse av leilighetens innredning. I tillegg ønsket vi å utnytte oppbevaringsplassen maksimalt, så da var det bare å demontere.

Hvordan lette dere etter ulike leverandører av garderobe. Hvorfor endte dere med oss?

Vi sjekket både lokale og nasjonale leverandører for levering av garderobe. For oss var det viktig å se på tidligere garderobeløsninger som leverandøren hadde gjort i andres hjem, og at innredningen var tidsriktig og moderne. Samtidig hadde vi også pusset opp gulvet, og malt alle flater så det var viktig å finne et selskap som var konkurransedyktig på pris.

Vi sjekket blant annet Pax-systemet på Ikea, men følte at utvalget ikke var like clean og minimalistisk til at det passet til vår stil.

Skapnett skilte seg ut fra andre, for vi opplevde fantastisk personlig kundeservice allerede fra første email til befaring. Denne servicen ble bekreftet ytterligere etter leveranse av ferdig produkt, montering og etterfølging i etterkant. I tillegg hadde de også eksklusive sorte aluminiumsskyvedører i glass. Unikt og stilig! Løsningen med transparente skyvedører fungerte veldig bra for oss da vi ønsker å se klærne.

Hvordan fant dere inspirasjon?

Vi fant masse inspirasjon fra bloggere som dokumenterte deres oppussingsprosjekter, Pinterest for innredning og selvfølgelig Instagram. Det var viktig for oss å ikke bare se en skyvedørsgarderobe i et magasin, men faktisk oppleve hvordan garderoben ser ut fysisk, i tillegg til tankegangen på hvordan en garderobe ble som det ble.

Hvordan prosessen var videre med gratis hjemmebesøk, hvordan dere endte opp med innredning og dører som dere gjorde?

Det var rett og slett utrolig viktig med befaring hjemme. Det ble målt 100% riktig i kriker og kroker, og Skapnett var kjapp med å vise alternative løsninger på forskjellig innredninger. Vi ønsket blant annet solide skuffer, og ikke kurver som oppbevaring. Skapet skulle ikke dekke til hverken maling, gulvlist eller parkett. Skapet skulle være så minimalistisk som mulig så løsningen vår var rett og slett så mange garderobestenger som mulig sånn at detaljene kunne skinne gjennom.

For vår walk-in-closet var det faktisk utrolig viktig med hjemmebesøk.

Tidligere eiere hadde feilmålt den skjeve boden, og bygd støttevegger som var altfor stor og dermed tok opp mye av plassen når man gikk inn.

Det var derfor viktig for oss i samråd med Skapnett, og minimere denne støtteveggen så mye som det var praktisk mulig.

Hvordan var veien fra konsulent var hos dere til montørene dro?

Vi hadde gratis hjemmebesøk, og designet hele skapløsningen på soverom og walk-in i samarbeid med Skapnett sine beste anbefalinger. Det beste var at vi følte at våre ønsker ble hørt og implementert etter beste evne både av konsulenten og montering teamet.

«Det vi var aller mest fornøyd med må ha vært monteringsarbeidet.»

Utrolig flinke folk som jobbet kjapt og effektiv. Var utrolig profesjonell og fullførte på en halv dag. Selv nøt vi en kopp te og syntes det var veldig greit å la profesjonelle ta på deg jobben. Vi anbefaler Skapnett på det sterkeste hvis du er ute etter en skyvedørsgarderobe, og kommer til å bruke dem til fremtidige eiendomsprosjekter. Bildene av ferdig produkt kan du se under.

Vennlig hilsen

Alexandra & Tsutsumi Hoang