Personvenvern og bruk av informasjonskapsler

Hvem er vi

Denne siden eies av Baus AS org nr 915 514 812 MVA, Ringeriksveien 164, 1339 Vøyenenga og står som behandlingsansvarlig av personopplysninger.

Vi logger trafikken til skapnett.no anonymt. Denne informasjonen kan på ingen måte spores tilbake til deg som enkeltperson.

Hva sporer vi?

Google Analy­tics

Baus benytter seg av Google Analytics – en webanalysetjeneste levert av Google, Inc. Verktøyet gir oss statistiske rapporter som vi bruker til å analysere og forbedre brukervennligheten på nettstedet vårt.

For å måle bruken av nettstedet samler Google Analytics inn informasjon via informasjonskapsler (cookies). Dette er tekstfiler som lagres i minnet til nettleseren til de som besøker nettstedet. Disse gir oss informasjon om for eksempel hvilken type nettleser du bruker, hvordan du fant nettsiden vår og hvilke undersider du besøkte på skapnett.no.

Google Analytics samler også inn IP-adressene til brukerne av nettstedet. En IP-adresse er en unik identifikator som blir tildelt hver enkelt enhet som kobles til Internett. Google Analytics må hente denne informasjonen for å kunne skille brukere fra hverandre. Etter innsamlingen anonymiseres IP-adressene slik at besøkende av nettstedet ikke kan spores tilbake til en bestemt maskinvare eller enkeltperson.

Face­book Pixel

For å vise deg relevante annonser tilbyr Facebook målretting mot brukere av et nettsted. Dette er mulig ved at nettstedet har installert en såkalt «Facebook-piksel» – som samler data fra de som besøker nettstedet. Lær mer om Facebook Pixel her.

Vi har installert denne pikselen. Vi bruker dataene til å lese statistikk og levere spesialtilpassede annonser. Du kan når som helst slå av informasjonskapsler i din nettleser (som forklart over), og du kan også sørge for at Facebook ikke viser deg annonser basert dine nettvaner ved å melde deg ut her.

Hotjar

Hotjar er ett verktøyet for deg som vil se hvordan potensielle kunder faktisk bruker nettsiden din.
Vi bruker det hovedsaklig til og se hvordan nettsiden blir brukt, rette opp i feil, og få data som gjør din sideopplevelse bedre.

Google reCAPTCHA (Spam beskyttelse)

Vi benytter oss av Google reCAPTCHA som spambeskyttelse på vår nettside. Google sin personvernerklæring og brukervilkår er gjeldende her.

Velge bort infor­ma­sjons­kapsler

Om du ikke ønsker at informasjonskapslene skal lagres i din nettleser må du selv gå inn i innstillingene i den aktuelle nettleseren og deaktivere denne funksjonaliteten, se linker til veiledninger under. Merk at denne innstillingen kan føre til at enkelte nettsteder ikke fungerer optimalt.

Veiledning for Google Chrome
Veiledning for Mozilla Firefox
Veiledning for Safari
Veiledning for Microsoft Edge

Du kan også lese mer om hvordan du administrerer informasjonskapsler på nettvett.no