PRISMATCH – VI MATCHER PRISMARKEDET

Skapnett.no kjører fast prismatch. Vi skal ha markedets beste pris – uansett om du kjøper fronter, innredning eller komplett skyvedørsgarderobe. Om du ønsker garderoben ferdig montert eller monterer selv, har ingenting å si. Vi matcher alle tilbud du får fra våre konkurrenter. Så du kan være trygg på at du får produkter av beste kvaliteten til den beste prisen hos oss. Uansett.

MER OM VÅR PRISMATCH:

  • Legg frem et skriftlig tilbud på identisk produkt (samme kvalitet, evnt. tjenester, og leveringstid) fra en av våre konkurrenter, så matcher vi tilbudet.
  • Tilbudet MÅ være skriftlig fra en av våre konkurrenter og inneholde konkurrentens navn, organisasjonsnummer og kontaktinformasjon, produktspesifikasjoner, evnt. tjenester, leveringstid, samt salgs- og leveringsbetingelser.
  • Prismatch har ikke tilbakevirkende kraft. Har du kjøpt kan du ikke komme tilbake med annet tilbud.
  • Tilbud fra konkurrent kan ikke være mer enn 3 uker gammel

Skapnett.no er solide leverandører av garderober, og det har vi vært i mange år. Det trygt å handle hos oss. Vi tilbyr også flere finansieringsløsninger. Trygt for oss, og trygt for deg.

KVALITET OG HOLDBARHET

En skikkelig garderobe er viktig! Det indre skal være like bra som det ytre, og en skyvedørsgarderobe fra oss oppfyller disse kravene. 

Kvalitet for oss gir trygghet til deg. Vi kan forsikre deg om at alle funksjoner og materialer holder høyeste kvalitet – skyvedører som aldri sporer av, friskt design og flotte materialer som holder seg like fine år etter år.

Kunnskap og erfaring!

Våre konsulenter har flere års erfaring med diverse skyvedørsgarderober. Vi har flere gode løsninger på lager.

Garanti

Vi har 20 års garanti på hjul og trinser.
Derfor kan du være trygg på at du har en flott garderobe i mange år!

Måltilpassede løsninger

Alle våre produkter tilpasses til dine mål, alt fra ett lite hjørne, skråtak, vanlig garderobe eller en stor walk-in.
Vi har mange løsninger som tilpasses ditt behov.

skyvedørsgarderobe skapnett

Vårt mest populære produkt.

Skyvedørsgarderobe er en pakke med både skyvedører og innredning. Fordeler med en slik garderobe er er at du har ekstra plass til oppbevaring. Du utnytter hele rommets høyde og bredde og unngår «døsoner» og med ikke skreddersydde skap får man ikke utnyttet potensialet i rommet.

hvit innredning

Vi har Garderobeinnredninger i hvit og sort. Skreddersy din egen garderobe med ditt design og dine mål. Her er mulighetene uendelige.
Vi har også noen innredningspakker som kan hjelpe deg med å finne noe som passer deg.

Leveringstid er på bare 1 uke!