Skapnett Jessheim

Velkommen til Skapnett Jessheim.

Skapnett Jessheim har vi hatt ett eget showroom i mange år! Utover åpningstiderene gjør vi gratis hjemmebesøk til Stor-Oslo, Romerike, Viken, Østfold og Vestfold. Men tar du kontakt i god tid kan vi møtes på showrommet utenom åpningstidene.

skapnett jessheim

NORMALE ÅPNINGSTIDER

Mandag 10.00-16.00
Torsdag 11.00-19.00
Lørdag 11.00 -15:00

Hva skal du vektlegge som kunde?

Vår erfaring tilsier at det er èn ting du som kunde skal være spesielt opptatt av. Selve døren, det du ser, som speil, plate, ramme – om den er laget av aluminium, stål eller annet, forårsaker svært sjelden problemer. F.eks. vi selger tusenvis av speil hvert år, men det knuses vel ikke så mye som ett i året. Derimot er det det du ikke ser som er avgjørende; nemlig trinser og hjul, altså: de beveglige delene. Her ser vi at flere tilbyr både 10 og 20 års garanti. Det er jo fint i salgssammenheng, men hva om butikken du handler med ikke finnes når du trenger et nytt hjul?

BoMann Kvalitet

Skapnett Jessheim tilyr BoMann-kvalitet gir deg livstidsgaranti på trinser og hjul, 30 års garanti mot funksjonsfeil for Norscan-produkter og kjøpslovens 5 års garanti på alle andre produkter.

Våre forretninger har stor pågang av folk som har kjøpt hus med en eller annen type garderobe, men som dessverre går dårlig, eller hopper av skinnen. Fronten er altså helt fin å se på, men fungerer ikke, eller svært dårlig på grunn av hjulene. BoMann®-kvalitet er vårt nye kvalitetsstempel som forteller deg at dette er et høykvalitetsprodukt. Vi har valgt å satse på de beste: Norscan®, Raumplus® og BoMann®. Norscan®, som er norskproduset kvalitetsinnredning, Raumplus® som er verdensledende solid tysk kvalitetsleverandør av rammer, skinner og hjul og BoMann® som med sine skyvedører og innredninger har vært en ledende leverandør på markedet i 25 år. Med slike solide leverandører i ryggen, kan vi fokusere 100% på deg som kunde.

Hvordan klare det umulige?

Vi besitter bred erfaring fra alle ledd i verdikjeden, helt fra produksjon til installasjon hos sluttbruker. Dette gjør at vi hele tiden søker optimal flyt fra først til sist. Enhver kostnad som ikke tilfører verdikjeden noe positivt, tillates ikke, eller holdes på et absolutt minimum. Dette bevisste og nitidige arbeid skal sikre våre kunder et alltid godt kjøp, uten at det går på bekostning av kvalitet og trygghet.

Butikk-konseptet Skapnett

Skapnett er et butikk-konsept som ble stiftet i 1989 og eid av Baus AS. Vi har pr i dag to butikker: Vøyenenga og Jessheim. Vår målsetting er å selge markedets mest attraktive merkevarer til absolutt laveste pris.