«Hva slags tanker gjør en seg når en hører ordet «dører», de fleste ser kanskje for seg noe veldig alminnelig man lukker eller åpner og går ut og inn av?»

Velg skyvedører

Skyvedører er en genial løsning der du kan spare viktige kvadratmeter i din bolig. I tillegg er det en elegant måte å skjule tingene dine.

Med over 20 forskjellige fyllinger kan du kombinere og designe dørene som passer for ditt rom. Alle dørene leveres med avsporingssikring, doble hjul oppe, sikkerhetsfolie på speil og glass, og opptil 20 års garanti.

Så kom innom en av våre butikker eller ring 45 11 11 11 for gratis tegnetime, hvor vi hjelper deg med drømmegarderoben. Vi har korte leveringstider og selvfølgelig til en utrolig god pris. Du kan også lage drømmegarderoben i tegneprogrammet vårt.

Skyvedører er mye mer enn bare dører 

Og tidene forandrer seg også her, eldre løsninger byttes ut med mer moderne og praktiske løsninger.

Et godt eksempel på dette er skyvedørsløsninger.

Skyvedører er en av de nyere dør løsningene på markedet og gir en enkelt muligheten til å frigjøre mer plass i ditt værelse, her snakker vi på kvadratmeteren.


Flere bruksmuligheter.

Skyvedører er ikke nødvendigvis bare gunstige som skapdører til walkin closet eller andre skapløsninger, men kan også stilfullt fungere som romdeler.

De gir samtidig eller også, en stilfull og diskret måte å skjule det en måtte ønske.

Enkel montering.

De er enkle å montere, og sette opp. Det eneste dørene trenger er en enkel skinne i tak, og en i gulv, som dørene glir smidig frem og tilbake på.

Skapnett har to profiler på skinnene (Bomann Deco og Pacific). Allerede her kan en begynne å sette ditt preg på skyvedørs designet.

For tiden tilbyr Skapnett kunder i områdene rundt butikkene sine, gratis og uforpliktende tegnetime. Her kan de gi deg de ekspertrådene og tilbudene som passer dine skyvedørs ønsker.

Skyvedører med eget design!

Det du trenger å vurdere er hvordan du ønsker at skyvedørene dine skal se ut, Skapnett har mange valgmuligheter, hvor du aktivt kan designe dine egne dører.

Med over 20 forskjellige fyllinger kan en kombinere og designe dørene som passer for seget rom. Alle dørene leveres med avsporingssikring, doble hjul oppe, sikkerhetsfolie på speil og glass, og opptil 20 års garanti.

Med kort leveringstid og gunstige priser kan en jo ta en titt på tegneprogrammet, her har en mulighet til å designe litt på egenhånd før man om ønskelig tar steget videre og bestiller dørene.